Tekst klaar? Hij moet nog door de tekstverbeteraar!

Iedereen maakt weleens een taalfoutje. Maar als er veel fouten in je teksten staan, verlies je je geloofwaardigheid. Wil je respectvol en zorgvuldig zijn? Zorg dan ook voor correct taalgebruik. Ik kan je daarbij helpen. Welkom bij de beste Nederlander van het Groot Dictee.

Als je mij je teksten laat redigeren, corrigeren of (her)schrijven, worden ze beter.
Lekkerder leesbaar.
Gegarandeerd foutloos.
Dat is belangrijk, want

  • fouten leiden af van de inhoud,
  • lezers kunnen erdoor afhaken en
  • een tekst met fouten maakt een onprofessionele indruk.

Professionele aanpak
Als professional weet jij wat je wilt vertellen. Want jij bent deskundig op jouw vakgebied. Maar je verhaal verwoorden in correct en prettig leesbaar Nederlands is een ander vak. Mijn vak.
Niemand let op taalfouten, totdat je lezers er een tegenkomen. Dan gaan ze er wel op letten en is hun aandacht afgeleid van de inhoud van de tekst. Jij schiet dan als afzender je doel volledig voorbij. Bovendien schaden taalfouten je professionaliteit en geloofwaardigheid.
Kies dus altijd voor een professionele aanpak, zeker wanneer het om zakelijke communicatie gaat. Een website, mailing of brochure met taalfouten maakt een bijzonder slordige indruk en getuigt niet van aandacht voor kwaliteit en zorgvuldigheid. Dat kan tot imagoschade leiden en dat kan klanten kosten. Ik kan je daarvoor behoeden.

Ervaring
Door de jaren heen heb ik een uitgebreid archief aan taaladviezen opgebouwd en veel ervaring opgedaan met (eind)redigeren, corrigeren en (her)schrijven. Die ervaring zet ik graag in om ook jouw teksten beter te maken.

Foto: Ron de Gruyl.